ONZE WERKWIJZE

Voordat we aan de slag kunnen, is het belangrijk om te weten wat de wensen zijn. Welke doelgroep gaan we bereiken en nog belangrijker – wat zijn de doelstellingen van jouw merk? #goals. 

Na afloop van iedere campagne presenteren we graag de resultaten en kijken we hoe we onze unieke formule kunnen inzetten voor nóg meer succes in de toekomst. #cherrydelivery.

MANAGEMENT

We verzorgen het management van hele leuke én diverse influencers. Wij focussen ons niet op één doelgroep maar zijn juist veelzijdig. Voor ieder bedrijf een geschikte match. Altijd.

CAMPAGNES

We ontwikkelen toffe & creatieve campagnes voor bedrijven. Wij schrijven  de strategie schrijven, doen de selectie én monitoren de campagne. Wij zitten er graag bovenop.

UGC

User Generated Content (UGC) is bijna niet meer weg te denken. Wij schrijven de briefing voor de UGC-creators, selecteren de perfecte match, zorgen dat de content gemaakt wordt & indien nodig beheren wij in Meta de campagne(s).

Influencer campagne Hairlust
Influencer marketing LOOP
Influencer campagne Paulies Ginger 3
Influencer campagne LOOP

Let's talk

SHOUTOUT@CHERRYPICKING.NL | +31 (0) 611715104

🍒 Hi,
Wil je meer weten over onze werkwijze? Of wil je sparren over een creatieve campagne? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.