15.427 bereikte personen

PAULIES GINGER

Paulies Ginger maakt de beste Gember en Kurkuma dranken in Nederland. Vanuit hun locatie in Haarlem verkopen ze door het hele land. Het verhaal begon toen Yvonne besloot om geen alcohol meer te drinken. Paul ging voor haar op zoek naar de lekkerste alcoholvrije opties. Na een lange zoektocht maakte hij de ultieme gemberdrank.

#influencermarketing #kersopjouwmerk

BEREIKTE PERSONEN OP INSTAGRAM

Bij de campagne voor drie micro-influencers. Samen tikten zij een publiek aan van meer dan 15.000 volgers. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien bescheiden voor de doorgewinterde marketeer, maar laat je niet misleiden: de ware magie van influencer marketing schuilt in het bereiken van de juiste ogen, niet de meeste. Elke influencer is zorgvuldig geselecteerd zodat ze resoneren met het merk. Dit zorgt voor een impact die verder reikt dan alleen cijfers.

DIT BIJZONDERE VERHAAL MOESTEN WE WEL DOORVERTELLEN…

In het voorjaar van 2023 ontwikkelde Paulies Ginger een speciale fles: “Be original, be you”. Het thema van het ontwerp is Liefde en Groei. Wat je verleden of heden ook is, of je nu kort, lang, wit, geel, zwart, dik of dun bent, bi, homo of hetero, wat maakt het uit. Je bent wie je bent! Laat perfectie gaan, wees origineel, wees jezelf, dat is pas echt perfectie. 🧡

Dit verhaal leent zich uitstekend om verteld te worden door influencers. We hebben een selectie gemaakt van 3 influencers die zich konden vinden in het thema liefde en groei. Naast het mooie bereik heeft Paulies Ginger veel mooie reacties mogen ontvangen op deze campagne.

Paulies-Ginger-Robin2-768x1024
Influencer campagne Paulies Ginger 3
Influencer campagne Paulies Ginger
Influencer campagne Paulies Ginger 2

Let's talk

SHOUTOUT@CHERRYPICKING.NL | +31 (0) 611715104

🍒 Hi,
Wil je meer weten over onze werkwijze? Of wil je sparren over een creatieve campagne? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.